Ledarledd Cykeldag

Landsvägscykel med cykelledare på vackra vägar i Skaraborg.

cykelträning med Glenn Magnusson

En ledarledd cykeldag

Företaget ”Cykelträning” är specialister på just landsvägscykel. Ägaren Glenn Magnusson har under många år arrangerat resor till Italien men nu erbjuder han också samma upplägg för cyklister som vill prova de vackra vägarna i Skaraborg.

Med Glenns kunskap om cykel och området kring Falköping finns alla förutsättningar för en härlig cykeldag. Med platåbergen Mösseberg och Ålleberg, drygt 300 meter över havet, finns branterna, den kuperade terrängen, men också skogen och det öppna landskapet mellan bergen. Här väntar ett finmaskigt vägnät av asfalterade småvägar med lite biltrafik. Det är ingen tillfällighet att flera av Sveriges bästa nuvarande och före detta proffscyklister bor och verkar i dessa trakter.

Falköping ligger mitt i Västergötland i en jordbruksbygd där marken har brukats i 1000-tals år och där den lokala maten har sin naturliga plats. Varför inte ett cykelstopp med fika utefter din långtur, eller en god middag efter dagens pass där du fyller på depåerna med färska råvaror från bygdens skafferi!

Pris och anmälan

Cykelträning lägger upp en runda utifrån kundens önskemål om längd och svårighetsgrad. Glenn är med under hela passet och lär ut grunderna i cykel, t ex. hur man cyklar i grupp. Cykeldagen genomförs och kan starta på valfri plats i Skaraborg.

Pris

Pris 14 000:- / dag och grupp. (3-10 personer, fika ingår.)
Eventuell hyra av cykel tillkommer.
Cykeldag för 1-2 personer 8. 000:- / dag.

Bokning

Mail: info@cykeltraning.se
Tfn: 070-214 40 07