Cykelträning

när du vill nå dina mål

 

Det är en stor förmån att få lotsa fram cyklister till att bli framgångsrika.

Redan som 10-åring började jag tävla och fastnade direkt för denna härliga sport. Jag har arbetat som svensk Förbundskapten under åtta år med många duktiga aktiva, Thomas Löfkvist, Fredrik Kessiakoff, Gustav Larsson, Tobias Ludvigsson, Marcus Ljungkvist, Susanne Ljungskog, Emma Johansson och många fler.

Jag engageras i att hjälpa dig med att varje månad framställa ditt optimala träningsprogram, analysera och utveckla dig till att nå nya mål. Just målen kan skilja sig från att klara Vätternrundan på 12 timmar eller till att bli näste svensk att köra Tour de France.

N

Vi skapar ditt personligt perfekta träningsprogram

N

Vi vill att du ska ha mer kraft under de sista milen av Vätternrundan

N

Vi vill att du ska ha roligt på din cykelträning

%

av kunderna använder Cykelträning längre tid än ett år

%

av kunderna har blivit bättre cyklister under tiden hos Cykelträning

%

av kunderna har ångrat att de inte anlitat Cykelträning tidigare

Glenn Magnusson

Din PT

I min framgångsrika karriär är jag fortfarande bäste svensk med segrar i Grand Tours (Girot, Touren och Vueltan). Mina tre segrar från Giro d´Italia kom 96, 97 och 98. Jag tävlade för proffsstall i Italien (Amore & Vita), USA (US Postal Cycling Team), Holland (Farm Frites), och Belgien (Domo). Här fick jag en oslagbar utbildning om träningslära då jag haft en imponerande samling lagkamrater som vunnit VM, Tour de France och många av våra klassikermonument.

Efter att ha kört 1700 tävlingar så avslutade jag min aktiva karriär med Vuelta Espagna 2001. Det har varit en ovärderlig erfarenhet att få vara uttagen aktiv till 10 VM och 3 Olympiader och till Giro d´Italia, Tour de France och Vuelta Espagna.

Jag lever med min fru Lena och har två vuxna barn, Kim och Nina.
Min son Kim Magnusson kör som proffscyklist för Riwal Readynez Cycling Team .

”Hej Glenn! Igen, tack för all support och stöttning. Körde ditt tröskelpass idag och det var skönt att få sig en rejäl genomkörare.”

Vanliga frågor

Kan man få prata med tränaren Glenn Magnusson i telefon när man behöver?

Dina träningsprogram levereras i mejlform till dig. Jag har gärna kontakt med dig på telefon eller sms då du undrar över något.

Behöver jag göra en test?

Ja du behöver göra en test. Du kan välja mellan några olika tester men jag rekommenderar att du gör den hos Aktivitus som finns i Stockholm, Göteborg eller Malmö. Läs mer här

Vad innebär det att vara medlem hos Cykelträning?

Som medlem har du 500:- rabatt på alla de olika resorna med Cykelaptit.

ag vill endast vara bra för två lopp under året och mycket av tiden däremellan vill jag ta det lugnt med träningen, kan ni hjälpa mig med detta?

Vi gillar verkligen att få en cyklist riktigt bra till dess mål då det är intressant att få toppa individer. Det är ändå en nytta med att vara årskund då vi lägger in lugna perioder vid tillfällen då det behövs.

Hur länge behöver jag vara kund?

Det finns två alternativ där det ena är att du betalar för 1 månad i taget och avslutar när du vill. Det vanliga är dock att man är helårskund då det blir billigare per månad.

Vilken nivå behöver jag ha för att få anlita Cykelträning?

Kunderna vi har idag är allt från landslagscyklister till glada motionärer. Åldersmässigt är spannet 16-61 år.

Jag har ett arbete som är väldigt oregelbundet och vissa veckor har jag ingen möjlighet till träning, hur fungerar detta?

Detta är just en sådan situation vi gillar att jobba med i Cykelträning. Det handlar om att göra träningen optimal för just varje individ i kombination med olika sysslor såsom arbete.

Jag kör både MTB och landsväg och undrar om ni har intresse även för MTB?

Vi tränar cyklister som använder landsväg som ligger närmast våra hjärtan men även MTB, cyclocross, gravel och inomhus på trainer, wattbike och zwift.

Anmäl dig

Du anmäler dig genom att fylla i cykeltränings frågeformulär nedan.
Fyll i och skicka till: info@cykeltraning.se