Cykel-VM

26-29/9 2024 i Zürich

Upplev Cykel-VM live i Zürich

Schweiz är arrangör för Cykel-VM för 11e gången. 2024 hålls mästerskapen i det natursköna Zürich och mer bestämt så är målområdet Sechseläutenplatz vilket är stadens största torg. Detta torg renoverades 2009 och är modernt och rymmer den yta som krävs för ett Cykel-VM. Vi kommer att finnas på plats för att se linjeloppen. Det diskuteras huruvida hård banan är och snacket är liknande som det var inför VM i Glasgow 2023, kommer de snabba spurtarna att finnas kvar i finalen? Den sista milen är lättåkt vilket ger många hopp och längtan att hämta in de sista utbrytarna. Vi kommer få se dessa spännande upplösningar i slutet av september. Vi cyklar inget själva på denna resa utan njuter av de andra cyklisternas kamp. Välkomna med på en härlig, gastkramande cykelfest!

cykel-vm Glasgow, resa till cykel-vm 2023
När:

26-29/9 2024

Pris:

16.300:-

Bokning

Via Tema Toscana

”Jag har varit på VM med Cykelaptit några gånger och jag kan inte tänka mig ett VM på något annat sätt. Glenn och Lena har koll på var man ska vara på banan och avslutar varje dag med middag där vi delar ut priser till de som gissat närmast på svenska placeringar, fullt med både allvar och skratt” Bosse

Villkor och bokning

VM-resa

Information

Datum: 26-29 september 2024
Pris: 16.300 kr, För SGT-medlemmar 15.950 kr
Anmälan efter 1/6-2024: 17.300 kr, För SGT-medlemmar 16.950 kr
Enkelrumstillägg: 2.000 kr
Tar du dig till hotellet på egen hand utgår 1.500 kr i rabatt

Vad ingår i resan?
Flyg valfritt från Arlanda eller Landvetter till Zürich
Transfer mellan flygplats och hotell
Svenska erfarna guider
Boende dubbelrum på hotell
3 frukostar
3 middagar
Turistskatt
Flygskatt
Resegaranti

Tillkommer Måltidsdryck

i
Resevillkor

Villkor

Fram till och med 25 juni kan du avboka resan med förlust endast av handpenning 2.500 kr.
Vid avbokning 26 juni-25 augusti debiteras 50% av resans totala pris. Intyg erhålles att själv uppvisa för försäkringsbolag.
Vid avbokning 26 augusti-26 september kan ingen återbetalning göras och 100% av inbetalat beloppet går förlorat. Intyg erhålles att själv uppvisa för försäkringsbolag.

Avbokningsskydd 100%:
Avbokningsskyddet kostar 4.500 kr och garanterar dig rätten att avboka resan fram till 24 timmar före avresa. Hela resans pris minus handpenning 2.500 kr återbetalas då till dig. Du behöver inte uppvisa intyg från läkare. Obs! Avbokningsskyddet måste beställas och betalas samtidigt som handpenning inbetalas. Avbokningsskyddet kan inte läggas till i efterhand. Utan avbokningsskydd gäller våra boknings- och avbokningsregler beskrivna ovan.

Vad ingår i de olika resorna?

Vanliga frågor

Ordnar ni med transport till hyrstället för cyklarna?
På våra resor står din cykel redo för dig då du anländer till hotellet och efter lägret ordnar vi arrangörer transporten åter för cykeln. Så du behöver inte ens hämta någon cykel, och heller inte behöva tvätta av den
Behöver jag ha med pedaler till min hyrcykel?
Nej, vi vill att du meddelar oss vilka pedaler du använder så ordnar vi att det är de rätta pedalerna på cykeln.
Behöver man lägga någon deposition för hyrcykeln?
Nej detta ordnar vi arrangörer åt dig.
Jag kanske inte orkar tillbaka till hotellet om jag blir riktigt trött under ett pass?
På resorna Toscana/Nove Colli, Toscana deluxe och Alpe d´Huez finns alltid en servicebuss med där man kan hoppa in om man blir trött. På Gardaresan finns en servicebuss men där har vi tre olika grupper för allas önskemål så där brukar inte bussen behöva användas för cyklister.
När kommer min flygbiljett?
Den får du cirka två veckor före avresa. Dessutom får du ett välkomstbrev ytterligare några veckor tidigare.
Om jag reser ensam kan jag då dela rum med någon?
Till varje resa gör vi först-till-kvarn den indelningen på resenärers önskemål. Vi gör alltid kvinna-kvinna eller man-man i placeringen av rumsdelning.
Är ledarna på resan svensktalande?
Vi använder endast svenskar som ledare på samtliga våra resor.
Då jag har laktosintolerans undrar jag om det är möjligt att följa med på era resor?
Vi har haft flera med allergier och intoleranser mot olika råvaror och de har varit med och blivit omhändertagna på ett bra sätt.
På er resa Toscana deluxe har ni vinprovningar på passen. Jag undrar om någon resenär blivit för onykter och inte kunnat cykla vidare på passet?
Vi har alltid haft vinprovningar mitt i passen på just denna resa och det har aldrig uppstått några problem med detta.
Finns det pool på boenden och är det tillåtet att bada?
Ja självklart har vi pool och vi är varmt välkomna att bada och hänga där. Det gäller Gardaresan, Toscana/Nove Colli och på fyra olika ställen där vi bor på Toscana deluxe-veckan.
När jag landar på flygplatsen, hur hittar jag då vart jag ska?
Vi har alltid en av våra svenska ledare som väntar på dig på flygplatsen direkt där du går ut från tullkontrollen.
Måste man vara med på samtliga träningsdagar på en veckas resa?
Nej inte alls. Du har möjlighet att dagligen vara med på våra fint arrangerade pass. Men ibland så vill någon eller några resenärer bara strosa omkring på egen hand och kanske ligga vid poolen och ta en drink, så självklart får du ha en eller flera vilodagar.