Skräddarsydd gruppresa

till Italien

Gruppresa/konferensresa i Italien

Vi hjälper Er gärna att arrangera en företagsresa eller gruppresa i Italien. Ni får själva vara med och bestämma om själva innehållet såsom vinprovningar, teambildande aktiviteter som gemensam matlagning. Ni är även med och bestämmer hur långa cykelpassen ska vara och hur hårda berg ni vill cykla uppför. Vi har ett stort utbud av vingårdar där ni får uppleva vinprovningar. Ni meddelar oss hur ni vill bo, på hotell eller en genuin agriturismo som är en hotelliknande lantgård.

Vi lägger upp en resa till Er som tar hänsyn till önskat antal dagar, till önskad tidsuppdelning mellan konferens och övriga aktiviteter, och även till vilken standard ni önskar på boende.

Ni kommer alltid att få uppleva det riktiga toscanska köket med de oändliga smakupplevelserna. Och att få njuta av de italienska fina vägarna för cykelåkning.

matlagning
konferensmöjligheter
cykelturer
teambildande aktiviteter

”Ett företag kan hamna i en svår situation. Bland de anställda vill ena hälften testa att cykla på racercykel i Toscana. Sen har vi den andra hälften som verkligen inte kan tänka sig detta. Detta var situationen och även problemet för Time Advokatbyrå som ligger i Stockholm. De ville göra en konferensresa med Cykelaptit till Toscana och naturligtvis så fixades ett koncept som gjorde samtliga glada och nöjda. Vi delade upp oss så ett gäng njöt på racercyklar av den härliga böljande terrängen på Toscanas kullar tillsammans under ledning av Cykelaptit. Samtidigt gjorde vi en annan cykelidé då det andra gänget hade standardcyklar och fick trampa på ett mycket lugnare sätt inne i Florens stad för att få guidning av Cykelaptit. Sen fanns det mycket att prata om då de bägge grupperna samlades vid poolen vid solnedgången.”

Offert

Vi erbjuder Er en kostnadsfri offert om ni är nyfikna.
Fråga Glenn Magnusson info@cykelaptit.se

Vill du åka tåg till vårt hotell så går det bra, då får du ett avdrag på 1500:- på resan.