Skräddarsydd gruppresa

till Italien

Gruppresa/konferensresa i Italien

Vi hjälper Er gärna att arrangera en företagsresa eller gruppresa i Italien. Ni får själva vara med och bestämma om själva innehållet såsom vinprovningar, teambildande aktiviteter som gemensam matlagning. Ni är även med och bestämmer hur långa cykelpassen ska vara och hur hårda berg ni vill cykla uppför. Vi har ett stort utbud av vingårdar där ni får uppleva vinprovningar. Ni meddelar oss hur ni vill bo, på hotell eller en genuin agriturismo som är en hotelliknande lantgård.

Vi lägger upp en resa till Er som tar hänsyn till önskat antal dagar, till önskad tidsuppdelning mellan konferens och övriga aktiviteter, och även till vilken standard ni önskar på boende.

Ni kommer alltid att få uppleva det riktiga toscanska köket med de oändliga smakupplevelserna. Och att få njuta av de italienska fina vägarna för cykelåkning.

cykelaptit, Gruppresa med cykel, Italien med grupp
matlagning
konferensmöjligheter
cykelturer
teambildande aktiviteter

”Vilken resa att få göra med vänner vilket är bästa sättet att både få njuta och att lära känna varandra ännu bättre. Då jag hade varit skadad passade det bra med att det finns servicebuss på passen så jag kunde koppla av en bit av passet och få prata med serviceansvarige Lena” Louise

Offert

Vi erbjuder Er en kostnadsfri offert om ni är nyfikna.
Fråga Glenn Magnusson info@cykelaptit.se

Vill du åka tåg till vårt hotell så går det bra, då får du ett avdrag på 1500:- på resan.